Pengunjung Tegar

Put Your Link Here. Mai Cheq Mai

Kata-Kata Semangat

more Quotes

Perhatian

GAMBAR DI DALAM SETIAP ENTRY TELAH HILANG AKIBAT KESILAPAN DARI TUAN BLOG SENDIRI. SEGALA KESULITAN AMATLAH DIKESALI. HARAP MAKLUM.

Monday, May 17, 2010

Jom Makan Di Showru Cafe




Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.
Haa dah lama kan i tak buat review pasal makan-makan.
Okayy okayy.
Neh nak heboh-heboh lah neh.
Baik, kali neh i nak promote 1 cafe milik bff i iaitu Paklong Wanchai.
(naik nama balik. hahaha :D)
Actually bukan cafe beliau tapi mak angkat beliau.
Ahaks.
Paklong neh sekadar membantu untuk meningkatkan lagi keuntungan cafe tersebut.
Takk, beliau tolong goreng-goreng jer sebenarnya.
Hahahahaha.
Berbalik kepada topik asal, cafe tersebut terletak di Kelana Jaya, Selangor.
Satg i kasi alamat penuh cafe ini yeah.
(^___^)

Apa yang menarik mengenai cafe ini,
Ia menyajikan ikan bawal sebagai menu utama cafe tersebut.
Antaranya seperti :

1. Set Gulai Bawal
2. Set Bawal Goreng
3. Set Bawal Goreng Bercili

Harga?
Oh jangan risau.
Ia sangat berpatutan dan anda akan berpuas hati setimpal dengan keenakan makanan yang disajikan.
Kalau tak betul jangan salahkan i, tapi salahkan Paklong Wanchai.
Wakakakakaka.
Okayy gurau-gurau jer lah.
;p

Kepada sesiapa yang berminat untuk menikmati set ikan bawal neh boleh lah mengunjungi ;

Showru Cafe
(hadapan bangunan MAS)
Lot 220, Jalan SS 7/15,
Jalan Stadium,
Kelana Jaya, Selangor.

atau

(Cawangan Ke-2)
Restoran Jamal Mohammad
Berhadapan Wisma F.A.M

Waktu perniagaan ;

Isnin - Jumaat : 11.00am hingga 11.00pm
Sabtu - Ahand : 5.00pm - 11.00pm

Mai jangan tak mai.
Ahaks.
;p
Eyh lupa nak cakap.
Kat facebook pun ada diwujudkan group mengenai cafe ini untuk maklumat yang lebih lanjut.
Taip "bawal special" di ruangan carian.
Selamat mencuba.
Sekian sahaja review dari Drunbella Khoo untuk blogger sekalian.
Peace no war.
^___^



ada sambal belacan, sambal kicap, ulam dll.
menu sihat neh.


hat neh die punya menu.

komen dari pengunjung.


komen dari pengunjung lagi.




Terima Kasih. Nanti Datang Lagi Eh :)

Real Time Web Analytics