Pengunjung Tegar

Put Your Link Here. Mai Cheq Mai

Kata-Kata Semangat

more Quotes

Perhatian

GAMBAR DI DALAM SETIAP ENTRY TELAH HILANG AKIBAT KESILAPAN DARI TUAN BLOG SENDIRI. SEGALA KESULITAN AMATLAH DIKESALI. HARAP MAKLUM.

Friday, June 03, 2011

Netbook Apa Yang Bagus?




Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.
Hye peeps.
Selamat Hari Jumaat.

Sorry laa tak dapat nak blogwalking ke blog korang.
PC kat rumah tu makin melampau pulak.
On tak dan 5 minit dah shutdown.
Memang nak kena neh.
Huh.

I dah nekad nak beli netbook.
Tapi tatau brand apa yang bagus.
I bukannya tau sangat pasal netbook, notebook segala benda neh.
I tak kisah sangat dengan design.
Janji laju and berkualiti.
Yang paling penting boleh main games yang i donlod and games kat fb.
LOL.
Tapi i serius neh.

Tadi daddy dah suruh i p survey harga netbook.
Ada 5 calon yang tersenarai dalam list i.

TOSHIBA
DELL
LENOVO
ASUS
ACER

Yang mana korang rasa paling bagus?
Ramai member i suggest TOSHIBA sebab tahan lasak and berkualiti.
Tapi harga dia mahal sikit laa.
I berkenan DELL sebab dia kecil dan comel tapi ada orang kata dia cepat overheat.
Tapi masih ada yang recommended DELL.
LENOVO?
Tengok specs dia macam okayy.
Tapi member i yang technician komputer sekolah tak galakkan beli sebab banyak problem nanti.
ASUS pun ada orang suggest sebab ramai member kampus dia pakai brand neh.
ACER?
Takda sapa suggest pun.
Tak okayy ke?

Waa buntu neh.
Abang i suruh beli TOSHIBA sebab angin panas keluar kat tepi which is good katanya.
DELL keluar angin kat bawah so kalau nak guna atas katil, kena pasang cooler fan.
LENOVO pun keluar angin kat tepi.
ASUS and ACER tatau pulak.

HELP ME PLEASE!



TOSHIBA kah pilihan anda?


atau DELL pilihan anda?



how about LENOVO?


adakah ASUS menepati citarasa anda?


Macam mana dengan ACER?




Terima Kasih. Nanti Datang Lagi Eh :)

Real Time Web Analytics